Tweede week 1289

Om vier uur liep mijn wekker af opgesprongen en meteen douchen en aan kleden mijn broodje staat al klaar voor meenemen en mijn drinken is ook al klaar dat kan meteen mijn tas in. Dan ga ik straks mijn koffie halen hopelijk zijn de machines niet bezet of defect en dan via de A5 richting mijn werkplek rijden.

Toch twee defecte machines en bij de enige die het deed stond een man die alleen muntgeld had en hij wilde hem geen bak geven dus hij vroeg:”zou U het willen pinnen krijgt U mijn drie euro”. Dat deed ik maar omdat ik zo vriendelijk ben toch. Hij blij,ik tevreden dat ik mijn koffie had en dan op weg naar mijn werkplek.

Wel eerst wat foto’s geschoten van waar ik mijn koffie vandaan heb.

Het is nog wat donker en vanuit mijn auto gemaakt de andere is van het oplaadstation bij de Shell.

Gewerkt tot 14:00 en verrast dat mijn bedrijfsleider gebeld heeft hij miste mij waarschijnlijk en ik natuurlijk mijn vertrouwde werkplek. Vandaag kennis gemaakt met deze bedrijfsleider aardig man maar heb hem verteld hoe belachelijk ik het vind dat we zo weinig producten verkopen en dat de klanten er niet blij mee zijn maar hun hebben die keuze gemaakt om dit zo te doen

Om eerlijk te zijn is het overal wel wat aan de hand weinig mensen maar om de hele week weinig artikelen te hebben is mij nog nooit overkomen in de bijna 37 jaar dat ik bij de AH werk heb soms met rode wangen klanten moeten vertellen dat het er niet is en dat ik ook niet weet wanneer iets binnenkomt. Heb hier in dit filiaal geen inzicht op hun assortiment en dat in je eigen filiaal wel gelukkig anders ben je geen goede verkoopster zal ik maar zeggen.

Onderweg was het druk en toen ik thuis kwam geen plek bij de lader,moest nog even wat halen ga ik het proberen bij de Jumbo of wacht ik bij ons reed weg van de oprit en ja,hoor één plek,dan maar lopen naar de Jumbo.Moet wat broodjes halen en bruine bonen neem gelijk chips mee voor mijn schat.

Tel mijn dagen af tot ik weer terug maar naar de vertrouwde AH van mij en het is niet zo dat ik het niet leuk vind maar alleen op een afdeling staan is maar alleen en ik hou van gezelligheid en hier en daar wat babbelen en dat mis ik heel erg en op sommige momenten is er niet heel veel te doen dan gaat de tijd naar mijn gevoel te langzaam.

Lekker gegeten kaiserbroodjes met filet,uien, ei en mayo het was echt verrukkelijk lekker op tijd naar bed toe. Slaap lekker,Sweet dreams,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 7 augustus 2022, in verhalen en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: